Dezertní hmoty

Lahodnou hořkomandlovou chuť dodá plněným dezertním bonbonům kvalitní marcipánová náplň. V kombinaci marcipánové hmoty s čokoládovou polevou vzniká chuťově jedinečná bonboniéra. Dezertní hmoty ALTIS Industry nacházejí uplatnění také ve výrobě marcipánových doplňků a různých specialit.

  • hmoty mandlopersipánové, persipánové
  • hmoty ochucené: kokosovo-rumová, peprmintovo-mátová
  • hmota fondánová 25
  • griliáš

Podle přání zákazníka je možné marcipán přibarvit či modifikovat jeho typickou chuť a vůni.

 

POUŽITÍ

Cukráři

  • Náplně do dezertních bonbónů
  • Ozdoby na cukrářské výrobky

Cukrovinky

  • Dezertní bonbóny
  • Bonboniéry
  • Tyčinky

 

SORTIMENT

Kód Název výrobku                                                                         
Hmotnost obchodního balení (kg) Hmotnost palety (kg) Minimální doba trvanlivosti (měsíc)
MARCIPÁNOVÉ HMOTY
380-26 Hmota peprminto-mátová   
15 540 2
380-04 Hmota persipánová
15 540 2
380-05 Mandlopersipánová hmota 15 540 2
380-08 Griliáš lískooříškový
12 432 6
380-09 Hmota s kokosovo-rumovou příchutí
15 540 6
380-25 Fondánová hmota 25 15 750

dezetni

Aktuálně

ČEJKOVICE 2016

Vydáno: 5.10.2016 11:06

Přijeďte na Dny chleba 2016

Vydáno: 31.5.2016 14:39

ČEJKOVICE 2015

Vydáno: 9.10.2015 11:01

Zveme vás na Dny chleba 2015

Vydáno: 28.5.2015 17:04

Novinka "Bílý program"

Vydáno: 20.2.2015 10:26


Produktové řady

Společnost CHOCOLAND a.s.vyrábí a distribuuje řadu cukrovinek pod vlastními i privátními značkami

Chocoland

Sorini

Solen

DIANELLA

Partneři

             Český svaz pekařů a cukrářů